B&B Delfshaven
Omgeving

B&B Delfshaven ligt aan een van de langste winkellinten van Europa. Vanaf B&B Delfshaven is het bijna drie kilometer in één rechte weg lopen naar de Coolsingel. Onderweg passeer je talloze winkels, van eenvoudige buurtsupers tot chique antiquairs en hippe koffietentjes. Je passeert allerlei restaurantjes en andere eetgelegenheden. Ook om de hoek van B&B Delfshaven, in historisch Delfshaven, kan je op diverse plekken uitstekend uit eten.

In dat historisch Delfshaven, Rotterdams eigen grachtengordeltje, vind je natuurlijk allerlei monumenten, zoals het Zakkendragershuisje en de Pilgrimfatherskerk. Ook elders in Rotterdam-West kan je onverwacht stuiten op fraaie rijksmonumenten, meestal van het Nieuwe Bouwen. Denk daarbij aan Unesco-werelderfgoed de Van Nellefabriek.


Bijna net zo fraai is het schitterend gerestaureerde Hakagebouw uit 1932 in de Vierhavensstraat tegenover het deels op een meubelboulevard gelegen recent aangelegde Dakpark.


Voor fietsers zijn er prachtige fietsroutes, langs de havens, door de oude wijken of naar Midden-Delfland. Aan het eind van de straat, bij Metrostation Marconiplein, kan je ov-fietsen huren. Daarvoor heb je wel een speciale registratie op je ov-chipkaart nodig.


Schiedamseweg 41a | 3026AC Rotterdam | telefoon 0107371237 / 0643956959 | e-mail | boek nu!